Geen producten (0)

Verjo, boekenpakket taxichauffeur

€ 59,95 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 0371
Omschrijving

Verjo, boekenpakket taxichauffeur

Nieuwste editie, 13e druk 2017

Het boekenpakket Taxi bestaat uit  Taxi verkeer, Taxi vervoer en Taxi examentraining.
Hierbij wordt ook de Kaart van Nederland Routiq geleverd.

Taxi verkeer:
Het theorieboek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden zijn los toegevoegd. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Extra handig: de bordenbijlage is een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!

Taxi vervoer:
Op heldere en vooral visuele wijze wordt u wegwijs gemaakt in de voor de taxichauffeur noodzakelijke kennis van alle aspecten die met taxivervoer te maken hebben, zowel wetskennis, sociale vaardigheden, administratie en voertuigcontrole. Het theorieboek bevat exclusieve tekeningen en foto's en ongeveer 150 studievragen per hoofdstuk met een los toegevoegd antwoordset.

Taxi examentraining:
Dit oefenboek bevat 12 examentrainingen voor het schriftelijk examen voor het chauffeursdiploma taxi. Het oefenboek is onderverdeeld in thematrainingen, examentrainingen en een bordentraining. Thematrainingen behandelen steeds één onderwerp, zoals topografie. De examentrainingen bevatten een mix van alle vragen die u op het examen kunt verwachten. De antwoorden en motivaties zijn los toegevoegd om het nakijken en bestuderen te vergemakkelijken. Daarnaast is na elke examentraining een studieadvies opgenomen die per vraag aangeeft het hoofdstuk in de Verjo taxiboeken waar de theorie van de betreffende vraag behandeld wordt. (Nieuwste editie, 14e druk 2018)

Taxi kaart van Nederland:
De Routiq Maxi tab is de officiele kaart die gebruikt wordt tijdens de theorie-examens voor taxichauffeurs. Door het tabsysteem vindt u zonder moeite het juiste kaartblad.

GRATIS transparante plastic beschermhoes