• Veilig betaal gemak met iDeal
  • Ruim assortiment
  • alle leermiddelen geschikt voor CBR examen 2017
  • 6 dagen per week verzending
  • Altijd GRATIS verzending!
  • Betrouwbare retourregeling

De Theorie Winkel, altijd geslaagd!

Bezorgd door post.nl

Volg ons op Twitter Like ons op Facebook

Uitverkocht, binnenkort weer leverbaar

Verkeerstheorie luisterboek personenauto

€ 26,95
Productcode: 0023
Omschrijving

Deze set bestaat uit de DAISY-cd en het Verjo boek verkeerstheorie personenauto. Met behulp van de DAISY-cd wordt het boek voorgelezen. U kunt in het boek meelezen en de plaatjes etc bekijken. Het theorieboek bevat alleen de theorie die is afgestemd op het CBR theorie-examen. Het boek bevat veel foto's, tekeningen en cartoons.

Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels en samenvattingen. Extra handig is de bordenbijlage: een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!

Daisy staat voor Digital Accessible Information System. Dit is de wereldwijde standaard voor luisterboeken voor mensen met een leesbeperking. De betreffende cd-roms zijn af te spelen met een DAISY speler of met de gratis (freeware) software AMIS van DAISY organisatie. Met een Daisy-luisterboek kunt u op meerdere niveaus navigeren. Het voordeel van deze Daisy-cd tov andere geluidsformaten is dat u direct naar het gewenste hoofdstuk, paragraag of kopje kunt navigeren. Daarnaast onthoudt deze cd waar u gebleven bent met luisteren mocht u op een ander moment willen voortzetten en kunt bladwijzers (digitale ezelsoren) aanbrengen. Op deze manier is leren voor mensen die moeilijk kunnen lezen of moeite hebben met de geschreven Nederlandse taal veel makkelijker gemaakt.