Geen producten (0)
 

Dyslexie theorie boek auto

€ 25,95 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 0023
Omschrijving

Verjo, Dyslexie theorie boek personenauto

Deze set bestaat uit de DAISY-cd en het Verjo boek verkeerstheorie personenauto. De verkeerstheorie voor personenauto in Daisy formaat. Hierbij wordt de theorie aan u voorgelezen.

U kunt in het boek meelezen en de plaatjes etc bekijken. Het theorieboek bevat alleen de theorie die is afgestemd op het CBR theorie-examen. Het boek bevat veel foto's, tekeningen en cartoons. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels en samenvattingen. Extra handig is de bordenbijlage: een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!

Met een Daisy-luisterboek kunt u op meerdere niveaus navigeren. Het voordeel van deze Daisy-cd t.o.v. andere geluidsformaten is dat u direct naar het gewenste hoofdstuk, paragraaf of kopje kan navigeren. U kan dit fragment zo vaak herhalen als nodig.

Daarnaast onthoudt deze cd waar u gebleven bent en kunnen er bladwijzers (‘digitale ezelsoren’) worden aan gebracht. Op deze manier wordt het leren voor mensen die moeilijk kunnen lezen of moeite hebben met de geschreven Nederlandse taal veel makkelijker gemaakt. Ook voor buitenlandse kandidaten kan dit een uitkomst zijn.

Dit pakket betreft de luister-cd en het Dyslexie theorieboek verkeerstheorie personenauto en zijn beide in een handig plastic etui gestoken.

Nieuwe editie, 4e druk, geschikt voor het CBR theorie examen 2018.

GRATIS transparante plastic beschermhoes