Geen producten (0)

Complete set AUTO incl. 10 uur examentraining

€ 24,95 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

AANBIEDING van € 32,50 nu voor € 24,95 

Complete set AUTO incl. 10 uur examentraining 

  • Gratis verzending
  • Geschikt voor het CBR theorie examen 2018
  • Theorie boek
  • 10 uur online internet examentraining

Autotheorie leren met compacte en heldere lessen.

Het nieuwe lesboek "Theorie leren auto" is samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.

Het is als enige lesboek in Nederland ingedeeld volgens de officiële CBR?categorieën A t/m Z. Geen wonder dus, dat dit lespakket door veel rijscholen wordt gebruikt. En aanbevolen wordt door deskundigen als 'meest geslaagd en meest succesvol'.

Online examentraining. Voor 100% zekerheid.

We combineren het boekenpakket met een internet examentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet je 100% zeker dat je je perfect voorbereid op het echte examen. De werking van de online theorie?examens is zelfs gelijk aan die van het CBR!

Na afloop van het theorie-examen krijg je naast de uitslag ook een uitgebreide uitleg per vraag en een overzicht van de gemaakte fouten die overeenkomt met de hoofdstukken uit het theorieboek.

Wij werken continu aan vernieuwing van de lesstof. En omdat je natuurlijk niet elke dag een nieuw boekenpakket wilt kopen, vind je de laatste updates altijd online.