Geen producten (0)

iTheorie Auto, Motor of Bromfiets

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode iTA
Omschrijving

iTheorie, AANBIEDING van € 69,00 nu voor € 29,95

De meest complete theorie-opleiding: Digitaal boek + 50 theorie-examens + gevaarherkenning + praktijkfilms

Wilt u de inlogcode binnen 24 uur na bestelling per email ontvangen? Vermeld dan 'code graag per email' in het veld 'extra informatie' tijdens het afrekenen. Anders ontvangt u de cursus gewoon per post thuis.

Voor Auto, Motor of Bromfiets!

Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding bestaat uit een compleet lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet.

Lekker thuis in je eigen tempo leren

iTheorie is de enige complete digitale theorie opleiding in Nederland! De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en de volledige praktijkinstructie in 3D animaties.

De cursus is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer mogelijk is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus.

Begeleid theorie leren

iTheorie is een theorie opleiding die, naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het boek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

• Compleet digi-lesboek
• 25 deeltoetsen volgens CBR indeling
• 100 films gevaarherkenning leren begrijpen
• 50 oefen theorie-examens
• 60 animatiefilms praktijk
• Werking conform CBR methode
• En nog veel meer...

Is iTheorie geschikt voor cursisten met dyslexie?

Ja. Alle teksten van het digitale boek en alle toets en examenvragen op iTheorie kunnen ook aan je worden voorgelezen. Bovendien heeft iTheorie geen beperking in studieduur, zodat je op je gemak kunt studeren. De theorie-examens werken wel met een tijdslimiet. Net als op het echte CBR theorie-examen dien je de examenvragen binnen een bepaalde tijd te beantwoorden.
 

Voor meer informatie ga naar iTheorie.nl