Geen producten (0)

Binnenkort ook CBR theorie-examen in avonduren

Vanaf 1 mei kunnen kandidaten het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets ook in de avond uren doen. Het gaat om een proef van zes maanden die in eerste instantie plaatsvindt op de examen locaties Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen.

 

De pilot start in de vijf bovengenoemde steden, maar gedurende het experiment worden hier meer locaties aan toegevoegd. Tijdens de proef kunnen kandidaten tussen 16.00 en 21.30 uur bij het CBR terecht. Vanaf 18.00 uur betalen zij hiervoor een toeslag van 4,45 euro.

Wel is er een voorwaarde om mee te kunnen doen aan deze proef. Kandidaten moeten namelijk zelf hun theorie-examen reserveren op Mijn CBR.

Beroepsexamens

Ook voor een individueel theorie-examen kunnen de kandidaten in de avonduren terecht. Tot 18.00 uur kunnen hier ook beroepsexamens worden gemaakt, die de kandidaat zelf of via zijn opleider reserveert.

Het CBR wil hiermee de dienstverlening aan de klant verder verbeteren.”Met deze proef onderzoeken we de behoefte van onze klanten over onze openingstijden en of ze bereid zijn een toeslag te betalen voor een examen in de avonduren”, aldus het CBR.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren