Geen producten (0)

Slechtste theorie-examen fraudeur ooit

Slechtste theorie-examen fraudeur ooit

Een 30-jarige man uit Amsterdam is gisteren betrapt op het plegen van fraude tijdens het maken van zijn theorie-examen bij het CBR in Breda. Hij had een mobiele telefoon op zijn borst geplakt. De politie heeft de verdachte aangehouden.

Een medewerker van het CBR vond al dat de man zich opvallend gedroeg toen hij de examenzaal aan de Heerbaan inliep. Omroep Brabant spreekt van de slechtste fraudeur ooit. 

Mobiel detectie

De examinator zag een verdikking onder het shirt van de man en vertrouwde de boel niet. Hij deed een scan met een apparaat dat mobiele apparatuur kan detecteren. Het apparaat sloeg tot twee keer toe uit bij de tafel waar de Amsterdammer aan zat.

Agenten ontdekten het mobieltje op zijn borst. Vermoedelijk was de telefoon rechtstreeks verbonden met iemand die de Amsterdammer op afstand de antwoorden op de vragen voorzegde.

In de cel

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Breda. Hij is verhoord en zit nog vast. De politie onderzoekt de zaak. Volgens Irene Heldens van het CBR zijn medewerkers erg goed getraind om fraudeurs uit de zaal te vissen: "Frauderen met theorie-examens moet aangepakt worden. Het is niet veilig voor andere weggebruikers als iemand op zo'n manier zijn examen haalt."

Bron: Rijschoolvandaag.nl

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren