Geen producten (0)

Cursisten beoordelen theorie-opleiding iTheorie met een 8

Cursisten beoordelen theorie-opleiding iTheorie met een 8

De theorieopleiding iTheorie van Lens Media wordt door cursisten met gemiddeld een 8 beoordeeld. Maar liefst 96% beveelt het bedrijf aan. Dat blijkt uit 114 online reviews van klanten. “We hebben alle gebruikers van iTheorie een uitnodiging verzonden om ons te beoordelen”, vertelt Peter Somers van Lens Media. “De beoordelingen lopen via Kiyoh. Zo kunnen we via een onafhankelijke partij boordelingen vragen aan klanten.”

De opleiding iTheorie is inmiddels door een kleine 200.000 leerlingen gevolgd. Somers wil met de online reviews feedback ontvangen van zijn klanten. “Zo kunnen we niet alleen leren van hen, maar kunnen we ook een goed beeld van iTheorie geven aan toekomstige gebruikers.”

Rijscholen en cursisten

Alleen klanten (rijscholen én cursisten) kunnen de theorie-opleiding beoordelen. Somers: “Alle beoordelingen worden gepubliceerd, dus ook de slechte als die er zijn. Beoordelingen worden niet geredigeerd, zoals ze door de klant zijn opgeschreven worden ze gepubliceerd.”

“Inmiddels heeft Google deze beoordelingen ook als onafhankelijk gekwalificeerd en worden er beoordelingssterren aan de zoekresultaten van iTheorie toegevoegd”, vertelt Somers. “We hebben de laatste beoordelingen altijd op de website staan op http://itheorie.nl/reviews. Alle beoordelingen vind je op www.kiyoh.nl/itheorie.”

Oordeel

Om beoordelingen zo betrouwbaar mogelijk te laten zijn, hanteert Kiyoh een aantal voorwaarden. Alleen klanten kunnen een oordeel geven. Alle beoordelingen worden gepubliceerd. Kiyoh redigeert niet de beoordelingen. Zoals de klant het beschrijft, wordt het gepubliceerd.

Bedrijven kunnen reacties geven op de beoordeling. Zo ziet iedereen meteen hoe een bedrijf met kritiek omgaat en hoe ze het oplossen. De bedrijven committeren zich aan de Kiyoh-voorwaarden
. Negatieve beoordelingen worden nooit tegen betaling verwijderd
. Kiyoh heeft automatische controles ingebouwd om misbruik zoveel mogelijk te voorkomen, monitort de beoordelingen en voert onaangekondigde controles uit.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren